Grenzeloze mobiliteit met Alber producten: informatie over reizen.

Om er zeker van te zijn dat niets uw mobiliteit op uw vakantiebestemming belemmert, zijn hier een paar punten om in gedachten te houden als het gaat om vervoer en reizen:

Wanneer u de complete rolstoel met aandrijfsysteem meeneemt op reis in het bagageruim, moeten alle componenten zo goed mogelijk worden ingepakt om ze te beschermen tegen impact of beschadiging door andere vracht. Bedieningskasten en accessoires zoals de wegzwenkarm moeten losgemaakt worden van het systeem en apart worden ingepakt.

Wanneer u naar warmere landen reist, denk er dan aan dat er, vanwege de temperatuursverschillen, condensatie gevormd kan worden op uw product bij het uitladen, wanneer het bagageruim airco heeft. U moet derhalve kort wachten voordat u het systeem inschakelt, om ervoor te zorgen dat de condenstatie verdampt is.

Het is vanzelfsprekend dat al onze producten goedgekeurd zijn voor vervoer per vliegtuig. Wanneer u een vervoerscertificaat nodig heeft, kunt u deze hier gratis downloaden:

Verdere informatie over reizen met een rolstoel is beschikbaar op de websites van alle grote luchtvaartmaatschappijen en reisagenten.