De slimme hulp onderweg - Alber Mobility Apps

De gratis Mobility Apps ondersteunen je met waardevolle tips en trucs voor het dagelijks leven met jouw Alber product. Laat ons bijvoorbeeld de werking van je e-fix uitleggen met een video of vind snel en eenvoudig aanvullende informatie die je nodig hebt.

In geval van een storing kun je de app gebruiken om de oorzaak van de fout te achterhalen en in veel gevallen zelf te corrigeren. Als dit niet mogelijk is, neem dan rechtstreeks vanuit de app contact op met het Alber Service Center of je lokale vakhandelaar. Zo krijg je altijd snel hulp, direct op je smartphone - waar je ook bent.

Het downloaden en gebruiken van de app is gratis. Ze zijn beschikbaar voor Android en IOS.

Mobility Plus-pakket

Het Mobility Plus pakket activeert verschillende slimme extra functies in de Mobility App en haalt nog meer uit de Alber producten. Zo kun je bijvoorbeeld de snelheid van de producten eenvoudig verhogen.

De Mobility Apps van de producten zijn de voorwaarde voor het gebruik van het betreffende Mobility Plus-pakket. Het Mobility Plus-pakket kan worden aangeschaft via in-app-aankoop of via een licentiecode.

Alle nuttige extra functies van het Mobility Plus-pakket vind je hier:

Je kunt de gratis Mobiliteitsapps hier downloaden. Ze zijn beschikbaar in de Appstore voor iOS en Playstore voor Android:

Android: iOS:

e-fix E25/E26
e-fix E35/E36
e-motion M15
e-motion M25
e-pilot P15
twion T24
smoov O10

e-fix E35/E36
e-motion M15
e-motion M25
e-pilot P15
twion T24
smoov O10